21.januar 2018 Krokodilleolie

Find de bedste priser på krokodilleolie

I denne artikel vil kan du sammenligne priser på krokodilleolie, så du nemmere kan finde ud af, hvor du skal købe dine hudplejeprodukter med krokodilleolie.

Vi sammenligner priser på krokodilleolie både fra Danmark og udlandet, så kan du selv lave en vurdering af, hvor du vil købe krokodilleolie.

Priser på krokodilleolie kan variere meget – det samme kan kvaliteten. Desuden skal du være opmærksom på CITES import tilladelse og toldpriser, hvis du vælger at købe dine hudplejeprodukter med krokodilleolie udenfor Danmarks grænser – også selvom du køber online.

Inden vi sammenligner priser på krokodilleolie vil jeg kort fortælle dig lidt om, hvad krokodilleolie egentlig er, og hvilke fordele krokodilleolie har i hudpleje.

Hvad er krokodilleolie?

Krokodilleolie er blevet enormt populært i hudpleje de seneste år. Det skyldes især, at både BBC og CNN har lavet dokumentarprogrammer, hvor forskere hævder at blod fra krokodiller kan bekæmpe vira og bakterier.

Netop dette kan også være årsagen til, at man aldrig ser krokodiller med åbne og betændte sår efter interne magtkampe – endda til trods for de lever i et miljø fyldt med vira og bakterier.

Hudpleje med krokodilleolie er effektiv mod uren hud, eksem, svamp, psoriasis og en lang række andre hudlidelser. I Danmark er Cetina Skincare førende indenfor hudpleje med krokodilleolie, men du kan også købe hudpleje med krokodilleolie andre steder.

Krokodilleolie er rig på omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Disse omega fedtsyrer er kendt for både at have antibakteriel effekt, samt en unik evne til at genopbygge skadet og ødelagt hud.

Krokodilleolie er kendt for at være effektiv mod både eksem, uren hud og psoriasis.

Hvor stammer krokodilleolie fra?

I mange lande herunder Australien opdrættes krokodiller på lige fod med kvæg i Danmark. Kødet sælges til fødevareindustrien især restauranter og fødevarekæder. Du kan faktisk købe kød fra krokodiller i både SuperBrugsen og Fakta her i Danmark.

Selve krokodilleolien er et biprodukt – altså overskud. Der er altså ingen krokodiller som bliver opdrættet med det formål at udvinde krokodilleolie.

Priser på krokodilleolie i Danmark

I Danmark kan du købe hudpleje med krokodilleolie hos Cetina Skincare med tilfredshedsgaranti. Cetina Skincare er baseret på 100% ægte og naturlig krokodilleolie, hvilket betyder, at krokodilleolien unikke egenskaber kommer til sin ret.

Priserne hos Cetina Skincare er følgende:

 • Den ægte Cetina Skincare krokodilleolie
  • 1 stk. 299 kr.
  • 2 stk 499 kr.
  • 3 stk. 599 kr. 
 • Ansigtsrens med krokodilleolie
  • 1 stk. 329 kr.
  • 2 stk 559 kr.
  • 3 stk. 789 kr. 
 • Ansigtscreme med krokodilleolie
  • 1 stk. 349 kr.
  • 2 stk 599 kr.
  • 3 stk. 799 kr.

Om krokodilleolien fra Cetina Skincare

Du får en effektiv, ren og naturlig krokodilleolie som er meget drøjt i brug. Du skal altså ikke bruge ret meget krokodilleolie af gangen.

Krokodilleolie fra Cetina Skincare kommer med en pipette, hvilket gør det nemt at påføre krokodilleolien på udsatte områder.

Krokodilleolien anbefales 2-3 gange om dagen på udsatte områder eller efter behov. Krokodilleolien er især god til koncentreret hudpleje f.eks. ved uren hud, eksem, svamp eller psoriasis.

Om ansigtsrens med krokodilleolie fra Cetina Skincare

Hver dag samles bakterier og døde hudceller på din hud. Det kan blandt andet medføre uren og fedtet hud.

Eksperter anbefaler, at man bruger en mild ansigtsrens morgen og aften. Du får en unik og mild ansigtsrens med krokodilleolie fra Cetina Skincare, som bekæmper bakterier og døde hudceller effektivt.

Krokodilleolie er kendt for at have naturlig antibakteriel effekt grundet det rige indhold af blandt andet omega 9.

Cetina Skincare ansigtsrens med krokodilleolie er produceret til at forebygge og bekæmpe uren hud uden samme bivirkninger som mange lignende hudplejeprodukter.

Du får op til 90 dages fuld tilfredshedsgaranti, når du køber hudpleje fra Cetina Skincare.

Om ansigtscreme med krokodilleolie fra Cetina Skincare

En ansigtscreme med krokodilleolie er baseret på krokodilleolien unikke egenskaber i hudpleje. Den giver din hud beskyttende og optimal hudpleje dagen igennem, samtidigt er det en ansigtscreme som giver optimal pleje, hvis du lider af eksem, psoriasis eller følsom hud.

Ansigtscremen fra Cetina Skincare indeholder 30 ml. plejende ansigtscreme med ægte krokodilleolie. Prøv en unik og populær ansigtscreme med tilfredshedsgaranti.

Sammenligning af priser på krokodilleolie fra udlandet

Du kan købe hudpleje med krokodilleolie i udlandet. Du skal dog være både opmærksom og meget forsigtig, når du vælger at købe dine hudplejeprodukter med krokodilleolie i udlandet.

 • Advarsel: Når du køber hudpleje med krokodilleolie i udlandet skal du være opmærksom på told og CITES import tilladelse.
  • Told kan medføre, at dine hudplejeprodukter bliver betydeligt dyrere efter der bliver pålagt told.
  • CITES import tilladelse er nødvendigt for at kunne købe krokodilleolie fra udlandet til Danmark. Uden en CITES import tilladelse køber du krokodilleolie ulovligt til Danmark, hvilket medfører bødestraf og i yderste tilfælde fængselsstraf.

Anbefalingen er, at du køber dine hudplejeprodukter med krokodilleolie i Danmark et sted, hvor som udstråler kvalitet og tillid. Du kan købe krokodilleolie flere steder i Danmark, som både henvender sig til mennesker og dyr – dette anbefales ikke. Indholdet af disse produkter vides ikke med sikkerhed.

Hos Crocodileoil kan du købe krokodilleolie til £29,17, hvilket svarer til 217 kr. i skrivende stund. Dertil kommer fragt og told.

Du kan også købe en ansigtscreme til samme pris. Ansigtscremen dufter, hvilket betyder at der er tilsat forskellige tilsætningsstoffer

Hos Thejamushop kan du også købe krokodilleolie til 18,90$, hvilket svarer til 115 kr. Thejamushop holder til i Indonesien, hvor samme regler for told og CITES gælder. Derudover så kan jeg ikke læse noget om, hvordan krokodillerne bliver opdrættet – hvilket bør være en høj prioritet.

Takeways fra denne artikel

Priser på krokodilleolie kan variere en lille smule. Der er en række overvejelser, som du skal gøre dig, hvis du køber hudpleje med krokodilleolie fra udlandet. Og så skal du opveje prisforskelle med de ekstraomkostninger der vil komme, hvis du køber krokodilleolien fra udlandet kontra i Danmark.

Når du køber hudpleje med krokodilleolie bør du undersøge, hvordan krokodillerne opdrættes. I Australien opdrættes krokodillerne på farme under strenge kontroller fra myndighederne. Australien er kendt for at vægte dyrevelfærd højt – ligesom Danmark.

Der er mange fordele ved at købe krokodilleolie fra Danmark et anerkendt og respekteret sted.

Køb krokodilleolie

Hudpleje med krokodilleolie fra Cetina Skincare er både populært og eftertragtet. Køb dine hudplejeprodukter og få 90 dages tilfredshedsgaranti.

Køb krokodilleolie

Information om krokodilleolie

Krokodilleolie i hudpleje er med god grund blevet enormt populært de seneste år. Det skyldes blandet andet, at forskere i Australien har fundet ud af, at krokodiller har naturens kraftigste immunforsvar

Krokodilleolie er rig på de essentielle omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Disse omega fedtsyrer er kendt for at være effektiv mod en lang række af hudlidelser f.eks. uren hud, eksem og psoriasis.