27.januar 2018 Uren hud

Krokodilleolie hudpleje mod uren hud

I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan du kan bekæmpe uren hud med krokodilleolie effektivt på få uger. Jeg vil desuden fortælle dig om baggrunden for uren hud, og hvordan du forebygger uren hud.

Rigtig mange danskere lider af uren hud. Især rammer uren hud både piger og drenge i teenageårene. Uren hud kan dog også ses langt op i voksenlivet.

Uren hud er en inflammatorisk hudlidelse, der forårsager bumser som især viser sig i ansigtet, skuldre, ryg, nakke, brystet og overarme.

Uren hud kan bekæmpes med god hudpleje. Især krokodilleolie er kendt for at være effektiv mod bumser og uren hud.

Ubehandlet kan uren hud varer i mange år og sprede sig til andre områder af kroppen. Derfor er der mange gode grunde til at bekæmpe uren hud.

Der findes mange hudplejeprodukter på markedet som er udviklet specielt til at bekæmpe uren hud. Mange af denne type produkter indeholder en række skadelige tilsætningsstoffer, som kan være med til at gøre tilstanden endnu værre.

Mange med uren hud søger derfor alternative hudplejeprodukter til at bekæmpe uren hud. Netop dette er måske årsagen til at hudpleje med krokodilleolie er blevet så eftertragtet de seneste par år.

Virker krokodilleolie mod uren hud?

Krokodilleolie er kendt for at bekæmpe bumser og uren hud effektivt. Der findes mange eksempler på internettet af personer som har brugt krokodilleolie mod uren hud. Med en enkelt søgning kan du endda se før og efterbilleder.

Det skyldes, at krokodilleolie er rig på de vigtige omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Den har en naturlig antibakteriel effekt, hvilket gør krokodilleolie effektiv hudpleje til uren hud og bumser.

I Australien har krokodilleolie været anerkendt som hudpleje i mange år. Selvom der går historier langt tilbage i tiden, hvor vores forfædre har brugt krokodilleolie som hudpleje – så er det faktisk først de senere år, at krokodilleolie for alvor er blevet anerkendt i hudpleje.

Animalsk fedt er ikke nyt i hudpleje. Rigtig mange hudplejeprodukter, kosmetikprodukter og sæber indeholder animalsk fedt. Nu kan man altså tilføje krokodilleolie til denne liste.

Selvom der findes delte meninger omkring brug af animalsk fedt i hudpleje, så må man bare konstatere at krokodilleolie virker mod uren hud. Vi lader resultaterne tale for sig selv.   

Desværre bunder disse holdninger ofte af misforståelser og uvidenhed. Derfor anbefaler jeg, at du gør dine egne erfaringer med krokodilleolie mod uren hud.

Hvordan får man krokodilleolie?

Mange tror at krokodiller er fredet – dette passer ikke. I mange lande f.eks. Australien opdrættes krokodiller faktisk på farme ligesom kvæg i Danmark.

De opdrættes under streng kontrol fra Australske myndigheder. Kødet sælges til fødevareindustrien. Du kan f.eks. købe kød fra krokodiller i flere danske fødevarekæder herunder både Fakta og SuperBrugsen.

Selve krokodilleolien er et biprodukt – altså overskud! Ingen krokodiller bliver således opdrættet med det formål at udvinde krokodilleolie som hudpleje mod uren hud.

Årsager til uren hud

Nu kender du baggrunden for hudpleje med krokodilleolie. Nu vil jeg fortælle dig om årsagerne til uren hud.

Uren hud skyldes ofte en række forskellige ting. Langt de fleste oplever uren hud i ansigtet, i hovedbunden, på overarme og skuldre. Man kan dog også opleve bumser på balder og ben.

Uren hud kan i svære tilfælde være smertefuldt og påvirke det sociale liv.

Den præcise årsag til uren hud kan være svær at påvise. Uren hud og bumser kan forårsages af dårlig hudpleje, forkert kost eller det kan skyldes dine hormoner.

Dette er én af årsagerne til uren hud rammer både piger og drenge i puberteten eller hos piger i forbindelse med menstruation og graviditet.

Uren hud skyldes overskud af sebum, som er den naturlige olie som fremstilles af kirtler i bunden af hårsækken. Når disse kirtler producerer for meget sebum, bliver folliklerne tilstoppet med døde hudceller, snavs og bakterier – og derfor opstår acne.

Er uren hud en sygdom?

Som udgangspunkt er uren hud ikke en sygdom. Uren hud kan dog vise sig i svære tilfælde, som vi kalder acne. I svære tilfælde vil det være nødvendigt at opsøge læge for at få hjælp til at bekæmpe uren hud – og så betegnes uren hud som en sygdom.

I langt de fleste tilfælde vil du kunne bekæmpe uren hud med god og daglige hudpleje – f.eks. krokodilleolie. Krokodilleolie er kendt for at være effektiv hudpleje mod uren hud og bumser.

I de fleste tilfælde er uren hud ikke en permanent tilstand. Dog kan ubehandlet acne resultere i varige konsekvenser herunder ardannelse. Cystisk acne er den mest almindelige årsag til permanente ar på huden.

Så selvom uren hud ikke er permanent, så er det vigtigt at sørge for behandling og forebyggende i sin hudpleje for at undgå ardannelse.

Baggrunden for uren hud

Definitionen af uren hud eller acne vulgaris (den medicinske betegnelse) er hudlidelsen karakteriseret ved tilstoppede hårsække, hvor porerne er fyldt med overskydende olie, bakterier (Propionibacterium acnes) og døde hudceller, som blokerer og giver inflammation.

Porerne i huden er små huller i overfladen af din hud, der er forbundet til olie kirtler skjult under huden. Vores hudceller er generere hver eneste dag nye hudceller, hvilket betyder at du får nyt frisk på efter 30 dage.

Når disse døde hudceller kombineret med sebum (hudfedt) bliver klistret tilstopper de porerne – og derfor får du uren hud.

Derfor er det vigtigt, at du renser din hud morgen og aften. Det er vigtigt at fjerne bakterier og døde hudceller fra din hud for at undgå uren hud.

Vores porer er forbundet til olie kirtler ved en kanal kaldet en follikel. I disse follikler bæres hudfedt, døde hudceller og bakterier til overfladen af huden. Men hvis sebum er fanget under huden, kan det klumpe sammen med hård og døde hudceller samlet i hårsækken, hvilket medføre uren hud.

Sammenklumpningen danner en prop af bakterier, hud og talg, hvilket med tiden vil trykke mod hudens overflade – og til sidst ende som en bums på hudens overflade.

Behandling af uren hud

De fleste mennesker kan selv diagnosticere en mild form for uren hud, og behandling af uren hud kan foregå derhjemme med god hudpleje og ændrede rutiner.

Hvis du lider af svær grad af uren hud, så kan det være nødvendigt med hjælp fra din læge. Din læge vil have mulighed for at udskrive medicin eller hormoncremer til uren hud.

Hvis du lider af uren hud, men ikke ønsker at bruge hormoncremer, medicin eller andre skadelige hudplejeprodukter – så er hudpleje med krokodilleolie er oplagt valg.

Krokodilleolien har en naturlig antibakteriel effektiv, hvilket gør den effektiv i kampen mod uren hud.

Du kan købe krokodilleolie flere forskellige steder, men du skal være opmærksom på hvor du køber krokodilleolie. Du kan læse min guide til køb af krokodilleolie.

Køb krokodilleolie

Hudpleje med krokodilleolie fra Cetina Skincare er både populært og eftertragtet. Køb dine hudplejeprodukter og få 90 dages tilfredshedsgaranti.

Køb krokodilleolie

Information om krokodilleolie

Krokodilleolie i hudpleje er med god grund blevet enormt populært de seneste år. Det skyldes blandet andet, at forskere i Australien har fundet ud af, at krokodiller har naturens kraftigste immunforsvar

Krokodilleolie er rig på de essentielle omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Disse omega fedtsyrer er kendt for at være effektiv mod en lang række af hudlidelser f.eks. uren hud, eksem og psoriasis.