19.januar 2018 Hudpleje

Krokodilleolie hudpleje til mennesker

Hudpleje med krokodilleolie er kendt for at være effektiv mod en række hudlidelser f.eks. uren hud, eksem, psoriasis og svamp. Krokodilleolie er naturlige hudpleje til alle hudtyper, hvilket gør krokodilleolien både populær og eftertragtet.

I mange lande har krokodilleolie været brugt som hudpleje i mange år. Det er dog først de seneste år hudpleje med krokodilleolie for alvor er blevet populært i Danmark, hvor Cetina Skincare er det største og mest anerkendte brand indenfor hudpleje med krokodilleolie.

Der findes mange myter omkring hudpleje med krokodilleolie. Når man første gang hører om hudpleje med krokodilleolie kan det lyde underligt, at man kan bruge krokodilleolie som hudpleje. Nogen synes også, at det er “synd” for krokodillerne imens andre tror, at krokodiller er en fredet dyreart.

I denne artikel vil jeg fortælle dig om hudpleje med krokodilleolie, og hvordan du bruger krokodilleolien mod hudlidelser som uren hud, eksem, svamp, psoriasis og meget mere.

Jeg vil desuden aflive nogle af de myter og rygter der findes omkring hudpleje med krokodilleolie, så du selv kan tage en vurdering af om hudpleje med krokodilleolie er noget for dig.

Hvor stammer krokodilleolie fra?

Mange tror fejlagtigt, at krokodiller er en truet og fredet dyreart – dette passer ikke. I mange lande herunder Australien opdrættes krokodiller på lige fod med kvæg i Danmark.

Opdrættet sker under strenge krav og opsyn fra myndighederne for at sikre de bedste og mest optimale forhold for krokodillerne. Australien er faktisk kendt for at have de strengeste krav til dyrevelfærd og opdræt.

Krokodillerne opdrættes til fødevareindustrien, hvor kødet sælges til restauranter og fødevarekæder rundt omkring i verden. Man kan faktisk købe krokodillekød i flere danske fødevarebutikker.

Selve krokodilleolien som man bruger i hudpleje er et biprodukt som ellers ville være overskud. Der er altså ingen krokodiller som bliver opdrættet med det formål at udvinde krokodilleolie i hudpleje.

Hvad er hudpleje med krokodilleolie?

Der er en stigende efterspørgelse på hudpleje med krokodilleolie efter forskere i både Australien og Amerika hævdede, at krokodiller har stærke antibiotiske egenskaber i deres blod, der hjalp krokodillerne med at komme sig efter vilde interne magtkampe uden at blive inficeret med vira og bakterier til trods for de lever i et uren miljø.

Både CNN og BBC har lavet dokumentarfilm omkring forskernes opdagelser.

Krokodilleolie er blevet populært i hudpleje fordi den har en række unikke egenskaber. Derudover er krokodilleolie rig på de essentielle omega 3, 6, 7 og 9, som vi kender det fra blandt andet fiskeolie man bruger som kosttilskud indvortes

Disse omega fedtsyrer er blandet andet kendt for at bekæmpe både eksem og psoriasis effektivt uden bivirkninger. Du kan derfor bruge krokodilleolie selvom du har sart og sensitiv hud.

I mange år har man brugt olier fra både dyr og planter i hudpleje. Olier er godt for vi menneskers hud.

Glem alt om hybenolie, arganolie og alle dine æteriske olier. Krokodilleolie er absolut i toppen af de mest unikke olier på listen – fordi den virker!

Er du i stadig i tvivl om hudpleje med krokodilleolie er noget for dig, så kan du med fordel købe krokodilleolie hos Cetina Skincare. Der får du op til 90 dages tilfredshedsgaranti eller dine penge retur, hvis produkterne ikke lever op til dine forventninger.

Krokodilleolie til hudpleje mod uren hud

Acne er en langvarig og inflammatorisk hudlidelse, der forårsager bumser og uren hud. Ofte ses uren hud især i ansigtet, på skuldre, ryg, bryst og overarme.

Acne er en fælles betegnelse for bumser og uren hud i forskellige sværhedsgrader. Uren hud opstår når åbningerne til en hårsæk åbnes, så porerne tilstoppes af f.eks. sebum.

Hudorme herunder både whiteheads og blackheads, bumser, cyster og knuder er alle typer af acne.

Acne er den mest almindelige hudlidelse blandt danskerne især i teenageårene, hvor både piger og drenge er særligt udsatte, når talgkirtlerne aktiveres. Eksperter anslår, at omkring 85% af unge i Danmark lider af urenhud.

Uren hud kan dog ses langt op i voksenlivet, og derfor gælder det om at opretholde god daglige hudpleje for at mindske uren hud.

Acne er ikke farligt, men det kan efterlade din hud med små og grimme ar, hvis du ikke passer godt på din hud.

Fakta om uren hud:

 • Acne er en hudsygdom, der involverer olie kirtlerne i bunden af hårsækkene.
 • Acne påvirker næsten 3 ud af 4 i alderen 11-30 år i Danmark.
 • Acne er ikke farligt, men kan forårsage varige ar på huden.
 • Behandling af acne afhænger af, hvor alvorlig og vedvarende
 • Risikofaktorer omfatter genetik, menstruationscyklus, angst, stress, varme og fugtige klimaer. Derudover kan du forværre uren hud ved at presse bumser og bruge makeup

Behandling af uren hud

Der findes rigtig mange behandlingsmuligheder til uren hud, hvilken af mulighederne kommer an på sværhedsgraden.

Lider du af svær acne bør du opsøge læge, og i samarbejde med din læge finde ud af en behandlingsplan med medicin.

Lider du af mild acne er der rigtig mange muligheder. Der findes en række hudplejeprodukter på markedet mod uren hud. Problemet med mange af denne type hudplejeprodukter mod uren hud er, at de indeholder en række skrappe stoffer som kan ende med at forværre din tilstand yderligere.

Netop derfor er krokodilleolie blevet populært til hudpleje mod uren hud. Krokodilleolien fra Cetina Skincare bliver molekylært destileret, hvilket betyder, at den bliver renset uden brug af kemikalier eller andre tilsætningsstoffer. Det betyder, at du får ren og naturlig hudpleje til din hud.

Husk, at du får op til 90 dages tilfredshedsgaranti, når du køber hudpleje med krokodilleolie fra Cetina Skincare.

Krokodilleolie til hudpleje mod eksem

Eksem er en hudtilstand, hvor områder på huden bliver betændt, kløende, rød, revnet og ru. Vabler kan med tiden forekomme, når du lider af eksem.

Forskellige stadier og typer af eksem påvirker cirka 36% af den danske befolkning. Ordet eksem bruges også specifikt til at tale om atopisk eksem, som er en den mest almindelige form for eksem.

Atopisk henviser til en samling af sygdomme, der involverer immunsystemet, herunder atopisk dermatitis, astma og høfeber. Dermatitis er en betændelse i huden.

Nogle mennesker vokser fra eksem, mens andre vil fortsætte med at have eksem i hele voksenlivet.

Hurtige fakta om eksem:

 • Visse fødevarer kan udløse symptomer på eksem, såsom nødder og mejeriprodukter.
 • Symptomerne kan varierer alt efter alder på den person med eksem, men de indeholder ofte skællende, kløende pletter på huden.
 • Eksem kan også udløses af miljømæssige faktorer f.eks. røg og pollen.
 • Eksem er ikke en helbredelig tilstand.
 • Behandling af eksem fokusere på at hele beskadiget hud og lindre symptomerne på eksem. Der er endnu ikke fundet en kur, som kan helbrede eksem 100% – derfor er det vigtigt, at bekæmpe symptomerne med god hudpleje.
 • Eksem er ikke en smitsom hudlidelse.

Behandling af eksem med krokodilleolie hudpleje

Som tidligere skrevet, så findes der ingen behandling til eksem. Indsatsen mod eksem har derfor til formål at hele områderne med eksem og forebygge opblussen af symptomerne på eksem.

Hvis du er i dialog med din læge omkring behandling af eksem vil fokus være baseret på din alder, symptomer og aktuel tilstand. Er du meget plaget af eksem, så anbefales det, at du søger læge.

For nogle personer vil symptomerne på eksem forsvinde med tiden med god hudpleje, hvor det for andre vil være en daglig kamp at lindre symptomerne.

Der findes mange muligheder for at lindre symptomerne på eksem. I svære tilfælde vil der være tale om medicin fra lægen f.eks. hormoncremer eller skrappe hudplejeprodukter fyldt med tilsætningsstoffer.

Problemer er, at mange med eksem ofte har meget sensitiv hud. Derfor skal man være forsigtig og opmærksom på, hvilke hudplejeprodukter man bruger i kampen mod eksem.

Krokodilleolie er som nævnt tidligere i denne artikel rig på de essentielle omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer, som er kendt for at give huden vigtig næring, når man lider af eksem.

Dette er én af de største grunde til, at hudpleje med krokodilleolie er blevet så populært hos personer med eksem.

Lider du af eksem, og er du stadig i tvivl om hudpleje med krokodilleolie vil hjælpe dig? Så anbefale det, at du køber hudpleje med krokodilleolie fra Cetina Skincare, hvor du får op til 90 dages tilfredshedsgaranti eller dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds med produkterne.

Krokodilleolie hudpleje mod psoriasis

Psoriasis er en kronisk autoimmun sygdom, der primært påvirker huden. Psoriasis er ikke smitsom eller farligt.

Psoriasis ses som rødlig, skællende udslæt – ofte omtalt som røde, skællende pletter som findes i hovedbunden, omkring ørene, på albuer, knæ, navle, genitalier og balder.

De skællende pletter, også kendt som psoriasis plaques, er områder med inflammation og overdrevet produktion af hudceller. Huden hober sig op i berørte områder fordi produktionen sker hurtigere end kroppens evne til at skille sig af med den.

I modsætning til eksem, så er psoriasis mere almindeligt forekommende i led.

Psoriasis varierer i sværhedsgrad – nogle patienter kan kun have mindre lokaliserede pletter, mens andre er ramt over hele kroppen.

Eksperterne ved ikke med sikkerhed, hvad der forårsager psoriasis. Det fleste mener, at det skyldes genetik. Overdrevet brug af alkohol, rygning, psykisk stress, medicin synes dog at forværre symptomerne på psoriasis væsentlig.

Hurtige fakta om psoriasis:

 • Al forskning tyder på, at nogle mennesker udvikler psoriasis på grund af en genetisk disposition.
 • Psoriasis spreder sig ikke fordi man kløer i huden.
 • Psoriasis kan ikke helbredes, men symptomerne kan behandles med god hudpleje.

Behandling af psoriasis med krokodilleolie hudpleje

Behandling af symptomerne på psoriasis er den bedste strategi til forebyggelse af udbredelsen. Behandlingen involverer ofte en proces, hvor du oplever succes og fejl. Hvad der virker for én person, virker måske ikke for en anden.

Der findes mange former for behandling af psoriasis på markedet. Er du hårdt ramt af psoriasis bør du opsøge læge for at få medicinsk hjælp til at bekæmpe psoriasis.

Alternativt findes der en række hudplejeprodukter på markedet mod psoriasis, men du bør være opmærksom på, hvilke produkter du bruger i kampen mod psoriasis.

Krokodilleolie er rig på omega 3, 6, 7 og 9, som er kendt for at bekæmpe psoriasis effektivt på kort tid. Krokodilleolien har en unik evne til at bekæmpe symptomerne på psoriasis herunder den ulidelige kløe der opstår.

Generelt er det vigtigt at holde huden fugtig – især når man har tendens til at udvikle psoriasis.

Er du i tvivl om at krokodilleolie kunne hjælpe dig med at bekæmpe psoriasis? Du kan købe krokodilleolie hos Cetina Skincare, hvor du får 90 dages tilfredshedsgaranti eller dine penge retur.

Køb krokodilleolie

Hudpleje med krokodilleolie fra Cetina Skincare er både populært og eftertragtet. Køb dine hudplejeprodukter og få 90 dages tilfredshedsgaranti.

Køb krokodilleolie

Information om krokodilleolie

Krokodilleolie i hudpleje er med god grund blevet enormt populært de seneste år. Det skyldes blandet andet, at forskere i Australien har fundet ud af, at krokodiller har naturens kraftigste immunforsvar

Krokodilleolie er rig på de essentielle omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Disse omega fedtsyrer er kendt for at være effektiv mod en lang række af hudlidelser f.eks. uren hud, eksem og psoriasis.