28.februar 2018 Krokodilleolie

Krokodilleolie forhandler

Krokodilleolie er blevet meget populært som hudpleje til mennesker. Det skyldes blandt andet at krokodilleolien har en lang række naturlige egenskaber som gør den effektiv mod hudlidelser f.eks. uren hud, eksem, psoriasis m.m.

Du kan finde flere forhandlere af krokodilleolie på internettet, men der er flere ting som du skal være opmærksom på, hvis du køber krokodilleolie fra udlandet.

I Danmark er Cetina Skincare førende forhandler af krokodilleolie. Cetina Skincare udvikler og producere egne hudplejeprodukter baseret på krokodilleoliens unikke egenskaber.

I denne artikel vil du kunne læse om forhandlere af krokodilleolie, og hvor du kan købe krokodilleolien til de bedste priser.

Først vil jeg fortælle dig om krokodilleolien unikke egenskaber i hudpleje.

Krokodilleolie – virker det på mig?

Krokodilleolie indeholder en række naturlige vitaminer og mineraler. Derudover er krokodilleolie rig på både mættede og umættede fedtsyrer herunder omega 3, 6, 7 og 9.

Disse omega fedtsyrer er kendt for at bekæmpe hudlidelser effektivt og naturligt uden bivirkninger.

Omega fedtsyrer er især kendt for at bekæmpe eksem og genopbygge skadet og ødelagt hud. Kombinationen af disse omega fedtsyrer er desuden kendt for at have antibakteriel effekt, hvilken hjælper personer med uren hud og bumser.

Erfaringer med krokodilleolie som hudpleje

Det er ikke nyt at bruge krokodilleolie som hudpleje. I mange lande herunder Australien har krokodilleolie været brugt som hudpleje i mange år.Det er dog først de senere år at krokodilleolien for alvor er blevet anerkendt i Danmark.

Siden har tusindvis af danskere med hudlidelser taget krokodilleolien til sig. Mange danskere har gjort sig erfaringer med krokodilleolie med gode resultater.

Du kan finde før- og efterbilleder flere steder på nettet. Hvis du laver en søgning på Google vil du kunne se de overraskende resultater.

Hvis du endnu ikke har gjort dig erfaringer med krokodilleolie, så kan jeg bestemt anbefale det. Især hvis du har problemer med dig hud.

Hvor kan man købe krokodilleolie til mennesker?

Du kan købe hudpleje med krokodilleolie flere steder på internettet. Cetina Skincare er efter min mening absolut bedst og helt klart mine favoritprodukter.

Jeg er især glad for deres krokodilleolie og ansigtsrens som jeg bruger hver eneste dag. I starten brugte jeg hudpleje produkterne mod urenheder i ansigtet, men nu bruger jeg dem for at holde min hud sund og fri for uren hud.

Der findes brand i Danmark som både henvender sig til dyr og mennesker. Jeg har ikke prøvet disse hudplejeprodukter. Tanken om at produkterne både kan bruges på dyr og mennesker tiltrækker mig ikke.

Hos Cetina Skincare får man tilfredshedsgaranti og en rigtig god service, så det kan jeg anbefale.

Man kan også købe hudpleje med krokodilleolie i udlandet. Man skal dog passe på med at gøre sine indkøb i udlandet fordi det både kan være ulovligt og blive en dyr affære, hvis man ikke passer på.

Når du køber krokodilleolie fra udlandet, skal du være i besiddelse af et CITES importdokument. Det er et dokument fra Miljøstyrelsen som sikrer handle med dyr og planter, som skal sikre at krokodilleolien stammer fra opdrættede krokodiller.

Det kan tage 2-3 måneder at få udarbejdet et CITES dokument og det kræver at forhandleren er i besiddelse af et CITES eksportdokument. Så det er med andre ord en kompliceret proces at få et CITES dokument.

Hvis du alligevel forsøger at købe krokodilleolie fra udlandet risikerer du at dine hudplejeprodukter bliver taget i tolden. Sker dette risikerer både bødestraf og få dine produkter konfiskeret. Det er nemlig ulovligt at importere hudpleje med krokodilleolie uden et CITES dokument.

Når man køber varer fra udlandet bliver der pålagt told og gebyr for toldbehandling. Man kan derfor hurtig komme til at betale mere for sine varer i udlandet end man havde forventet. Selvom det måske kan være fristende og billigere at købe sine hudplejeprodukter i udlandet, så kan det ende med at blive en dyr og ulovlig affære.

Jeg håber denne artikel har gjort dig lidt klogere. Hold øje med siden for jeg vil løbende opdatere den med nyt spændende indhold.

Køb krokodilleolie

Hudpleje med krokodilleolie fra Cetina Skincare er både populært og eftertragtet. Køb dine hudplejeprodukter og få 90 dages tilfredshedsgaranti.

Køb krokodilleolie

Information om krokodilleolie

Krokodilleolie i hudpleje er med god grund blevet enormt populært de seneste år. Det skyldes blandet andet, at forskere i Australien har fundet ud af, at krokodiller har naturens kraftigste immunforsvar

Krokodilleolie er rig på de essentielle omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer. Disse omega fedtsyrer er kendt for at være effektiv mod en lang række af hudlidelser f.eks. uren hud, eksem og psoriasis.